Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

 

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24 %.

 

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti joko postitse tai Postnordilla.  Kookkaiden ja raskaiden lähetysten toimitustapa sovitaan aina tapauskohtaisesti.  Tämän vuoksi puhelinnumeron ilmoittaminen on tärkeää.  Mikäli haluatte noutaa toimituksen tietystä noutopisteestä muistakaa mainita siitä erikseen. Huomioithan, että posti säilyttää paketteja vain 7 päivää.  Saat matkapuhelimeesi ilmoituksen paketin saapumisesta. Säästämme luontoa, ja kierrätämme pakkausmateriaalia.

 

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat lähetyksen koosta ja painosta riippuen.  Peruspostipaketin, jonka asiakas noutaa itse postista, maksut ovat seuraavat.

max. 2 kg  11,00 € 

yli 2 kg-10 kg  13,70 €

yli 10-15 kg     16,60 €

yli 15 kg          21,65 €

Hinnat sisätävät myös postiennakkomaksun.   

Kotipaketeissa  noudatamme postin hinnoittelua.  Linja-autolla toimitettaessa matkahuolto perii rahdin hinnastonsa mukaan.

 

Maksutapa

Pääsääntöisesti lähetys maksetaan sitä noudettaessa eli postiennakko tai jälkivaatimus linja-autorahdeissa.  Erikseen sovittaessa voimme laskuttaa myös normaalilla laskulla.  Asiakasnumeron omaavilla asiakkailla maksuehto on 14 pv netto.

 

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus paketin vastaanottamisesta.  Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä.